Valborgs beretning om et godt liv

Valborg Jensen har, ifølge hende selv, haft et godt og lykkeligt liv. Valborg Jensen er i dag 95 år, bruger ikke briller og høreapparat. 
Hun blev født i tjærby i 1917.
I sine unge år arbejde hun på bl.a på Vestrup mejeri og Kærbybro mejeri. 
Valborg blev gift i Gimming kirke i 1935 med arbejdsmand Elius Jensen. Sammen fik de seks drenge, som alle er pensionister i dag. 
I 1939 flyttede familien til Dronningborg.
Valborg fortalte endvidere at hun havde en god mand der hjalp hende både i hjemmet og med børnene, det var lidt usædvanligt efter datidens familiemønster. 
Da de havde hjemmeboende børn, lejede de et stykke jord på Madsens eng, hvor de var selvforsynede med grøntsager. Desuden havde de høns og en gris gående, hvad der også gjorde dem selvforsynede med kød.
I sit ægteskab gik Valborg ud og gjorde rent for private, desuden havde hun sæsonarbejde hos Falbe Hansen på prøvestuen. Hun pakkede stofprøver der blev send til Grønland og Færøerne, og når prøverne kom retur lugtede de af fisk.

Om søndagen cyklede de til Østrup skoven sammen med drengene, hvor man kunne købe kogt vand til kaffe i skovhuset, bønnerne havde man selv med. 
Nogle gange tog familien også med båden til Fladbro, hvor de legede med børnene.
Valborg og Elius nåede også at komme på ferie på Mallorca men tog også turen til Tyskland ind imellem. 
I dag bor Valborg i en dejlig beskyttet bolig på Dronninborg plejehjem, hvor hun har adgang til en dejlig terrasse og på den anden side en dejlig overdækket udestue.