Tjærbyvej lll

Fortsat fra afsnit ll

Mona Kristensen skriver:

Lisbeth Bjerring Mon ikke det var ved “Lise “, en trikotage butik - min mor var også flittig kunde der og var jeg heldig fik jeg en hoppebold eller elastik, skråt overfor Rema 1000

Mona Kristensen skriver:
nr. 7

Lisbeth Bjerring skriver:
Mona Kristensen Jeg er i tvivl. Som jeg svagt mindes det, lå butikken næsten lige rundt om svinget fra Udbyhøjvej til Tjærbyvej på højre hånd.

Vagn Nielsen skriver:
Lisbeth Bjerring Ja, det er ganske korrekt Lisbeth! Det lå lige op til Hadsundbanen lige efter svinget fra Udbyhøjvej/Tjærbyvej og lige efter bommene.

Vagn Nielsen skriver:
Lisbeth Bjerring Billedet viser Tjærbyvej 7, som ligger på hjørnet af Spøttrupvej/Tjærbyvej, der var der i sin tid en gartnerforretning, som solgte alverdens grøntsager, frugt og bær. Som svajer for Bagermester Henriksen var jeg tit inde og hente diverse ting.
Oppe for enden af Spøttrupvej boede Vognmand Ejby, som i starten kørte rundt med hestevogn - med 2 heste, men senere kom der så en lastbil til.

Jette Asferg Friis skriver:
Lisbeth Bjerring Der var også en butik der hed Annelise, hvor man kunne købe lidt af hvert tror garn, sytråd, lidt tøj og småtterier t fødselsdagsgaver … mener den lå skråt overfor Elastik Pedersen 🤔

Mona Kristensen skriver:
Ja der var også en butik, den er i dag revet ned - der var mange butikker på Tjærbyvej og Lise lå på hjørnet af Spøttrupvej. Der var også en trikotage på Restrupvej engang i 80 ‘erne - mener det var i kælderen i et parcelhus.

Lisbeth Bjerring skriver:
Mona Kristensen Ja, det er vist ca. ved stykket hen mod Rema, hvor huset/butikken lå dengang. Kan det passe, at der var et par trappetrin op til butiksdøren?

Hanne Rud Ejby skriver:
Mona Kristensen lise lå tjærbyvej 7 .. hun startede butik omkring 68 til 70 der var cykel butik før hun startede... anne lise og hendes mand kom fra Esbjerg kanten... det var famile der ejede huset.. har trådt mine barnesko i det hus

Mona Kristensen skriver:
Hanne Rud Ejby lige nøjagtig - det er også det hus jeg har lagt billede ind af længere oppe i tråden 🙃🙂

Mona Kristensen skriver:
Lisbeth Bjerring ja der var nemlig 🙂
.
Hanne Rud Ejby skriver:
Lisbeth Bjerring det var ved Pedersen han havde butik tjærbyvej 2 .. og boede selv tjærbyvej 40 mener jeg
Svar4 u.

Vagn Nielsen skriver:
Lisbeth Bjerring Så går jeg stærkt ud fra, at du kender Conny Saxkjær?

Lisbeth Bjerring skriver:
Vagn Nielsen Nej desværre, det navn siger mig ikke noget. Kort efter jeg kom til, flyttede vi i Bjellerup parken.

Vagn Nielsen skriver:
Lisbeth Bjerring Okay, det var blot fordi, at hun har skrevet en historie om sit liv i www.dronningborghistorier.dk og hun er også fra 1961 og født på Tjærbyvej.

Vagn Nielsen skriver:
Ja, nogle af billederne kan jeg da nikke genkendende til, da det vist er nogle jeg har sat ind på Dronningborg Historier, der kan I finde meget om Dronningborg og vi efterlyser både billeder og fortællinger fra folk som boede eller bor i Dronningborg. Du skal ikke tænke på, hvordan du vil skrive, blot du nedfælder det på et stykke papir, så skal vi nok selv rette din historie ind.
Billeder vil vi gerne se og vi kan som regel godt få dem gjort seværdige. Du kan finde os her: www.dronningborghistorier.dk

Stinne Mandrup Lauridsen skriver:
 
Mette Bang se her😍

Webmaster Vagn Nielsen skriver:
Tast ind på ovenstående link på startside og læs og gerne kommentere på de indlæg og kommentarer, meget gerne hvis du har nye oplysninger og billeder og jeg vil forsøge at få lagt hele indlægget ind på vores hjemmeside. Tak

Læs også om tidligere forretninger her

 
Nedenstående følger 2 link og det
1. er et link til de historier, der er om Tjærbyvej
og det kan ses HER

2. link er en henvisning til de 5 dagbøger, som
du kan læse/låne på biblioteket Randers
og du kan læse indholdsfortegnelsen HER


Du kan evt. skrive dig personlige beretning
ind i en af dagbøgerne.